Rolete din plastic

 

cm
cm
buc

Pret calculat: 0 Lei

Preturile calculate sunt informative, va rugam sa ne contactati pentru o ofertare mai precisa.


   Pentru a face un pret estimativ aveti nevoie de o ruleta cu care sa masurati din interior geamul de la perete pana la perete , vorbim de o masuratoare aproximativa , dimensiunile finale le vom face noi. Daca aveti plasa de tantari tip ingropata ( ISO ) in cazul acesta nu e nevoie sa bifati ca aveti plasa de tantari pentru ca rubrica respectiva a fost creata pentru toate celelalte tipuri de plasa care necesita un profil de distantier la montarea roletei.

 

    Roletele din plastic sunt cele mai des folosite pentru faptul ca au preturi accesibile si sunt de lunga durata . In cazul roletelor de plastic se foloseste doar culoarea alba , aceasta fiind foarte rezistent la razele solare, pentru roletele colorate recomandam rolete de aluminiu cu o durata de viata foarte lunga.

De mentionat la roletele de plastic , nu se pot realiza latimi mai mari de 170 de cm , dintro singura bucata pentru ca plasticul este flexibil si exista riscul de a fi scoase de curent dintre canalele in care culiseaza. Din cauza aceasta roletele care depasesc latimea de 170 cm este recomandat sa fie divizate .

Se realizeaza cu lamele de plastic de 39 mm  iar cutia roletei poate fi de 140 mm sau de 165 de mm asta in functie de inaltimea roletei. Aceste tocuri sunt din tabla zincata vopsita alb .

Plase de tantari se pot monta sub rolete cu ajutorul profilelor de distantat care ofera spatiul suficient pentru montarea acestora. In cazul in care este vorba de o usa se poate monta ulterior in exteriorul roletei plasa cu balamale tip usa (vedeti la poze )    

          Pentru mai multe poze despre lucrarile noastre accesati rubrica PORTOFOLIU