Rolete din aluminiu

                                                            

cm
cm
buc

Pret calculat: 0 Euro

Preturile calculate sunt informative, va rugam sa ne contactati pentru o ofertare mai precisa.

Roletele de aluminiu sunt cele mai rezintente , au  o durata de viata foarte lunga , fiind foarte rezistente la intemperii.

Se pot realiza in diferite nuante, culorile de baza fiind alb si maro wenge, dar se pot realiza si in nuante de imitatie de lemn cum ar fi stejar auriu , nuc, mahon. La comenzi speciale sunt disponibile si in alte culori RAL.

Roletele de aluminiu au posibilitatea de a fi automatizate cu manevrare de la telecomanda sau intrerupator. Acestea se pot realiza cu motoare marca ANLUX din Ungaria sau marca internationala SOMFY.

In tocul roletelor de aluminiu se pot incorpora plase mobile, in acest caz piciorul roletei va fi dublu ( pe un canal va culisa roleta iar pe celalt canal plasa mobila).  Acestea  sunt realizate din lamele de aluminiu  cu o latime de 39 mm iar in interior au izolatie.  La aceste rolete atat tocul cat si piciorul roletei este din aluminiu si toate au aceeasi culoare.

Tocurile cu care noi lucram sunt in unghi de 45 grade iar marimea lor poate fi de 139 de mm sau de 165mm in functie de inaltimea roletei sau daca are plasa mobila incorporata.

In cazul in care sunteti in constructiii si doriti sa nu se vada din exterior tocul roletei se poate face cu toc tencuibil , in cazul acesta tocul roletei vine montat pe geam inainte ca locuinta sa fie izolata  cu polistiren. 


Galerie de imagini